Tak Berkategori

Lirik + video streaming guyon waton penak konco

GUYON WATUN

PENAK KONCO

Bedo ranemu dalane
Karo kowe aku raono bahagiane
Timbang gelo, mung disio-dio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno rabakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngrasakke
Karo kowe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpa kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalanae
Percoyo wae Gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku piye kowe ra peduli

Ra perlu ngomongke tresno
Yen kui mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalanae
Percoyo wae Gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku piye kowe ra peduli

Ra perlu ngomongke tresno
Yen kui mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Hooooo
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke.

http://www.twtalklive.info/lirik-video-streaming-guyon-waton-penak-konco/

Click to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top